Image

/ Grafischevormgeving
/ 3D / Opnamestudio

Grafische vormgeving / Muziek opnames

Een nieuw logo of een restyle? Hubert Schunken in Landgraaf is specialist in het realiseren van huisstijlen en logo ontwerp. Voor grote bedrijven voor zzp’ers.

Opname studio, arrangementen, mixen, mastering, reclame, jingles, of het restaureren van oude opnames zoals vinyl is onze specialiteit.

Image
Hubert Schunken
3D
Grafischevormgeving
Opnamestudio

Schunken creatief en anders

Contact

Ons adres (alleen volgens afspraak)
Dhr Hubert Schunken-Geraets
Kantstraat 54 6374 EJ Landgraaf
(Limburg) Nederland
GSM: +31(0)6-20436878,
En natuurlijk via. E-Mail

Ik ben een Limburger in hart en nieren en, bijna vanzelfsprekend, gek op vastelaovend. In het verleden heb ik diverse evenementen georganiseerd waaronder de Missverkiezing Parkstad. Dit populaire online evenement, met meer dan een miljoen unieke bezoekers in het eerste half jaar, kreeg zelfs nationale bekendheid met een uitzending bij SBS6. Samen met Pascal Gielen heb ik de eerste plannen voor een Parkstad Leedjes Konkoer (PLK) gemaakt. Een zeer succesvolle CD-productie, uitgebracht onder het Nightshift Productions-label, was het resultaat. Het succesvolle konkoer wordt nu nog jaarlijks in Parkstad georganiseerd. Meer dan 22 jaar ben ik werkzaam geweest bij PTT Post, nu PostNL. Inmiddels ben ik al alweer geruime tijd grafisch vormgever en tekenaar. Mijn grote passie ligt echter bij de muziek. Door mijn werk als muziekjournalist voor de eerste regionale portaalsite Limburg Online werd ik door Henk Hover (L1) benaderd om medesamensteller van de L1 Limbo Top Tien te worden. Ik heb een brede muzieksmaak variërend van jazz tot dance. Ik ben al meer dan 25 jaar diskjockey en ben druk met audio- en geluidsbewerkingen in mijn eigen opnamestudio. Een aantal van mijn producties zijn te koop via de populaire downloadsite iTunes. Ik ben in het bezit van diverse Apple-certificaten en sinds 2011 ben ik officieel Certified Pro.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.