Categorie Interview

Geschreven door: | Toegevoegd op: | Categorie:

Ummer d’r Neaver (UDN) al jaren een begrip in Limburg Binnenkort start hun eerste theatertoer. Limburg Online had een gesprek met toetsenist Jo van de Laarshot over het wel en wee van deze populaire groep uit Kerkrade.

Ik schrok me rot! Mijn vrouw nam de telefoon op: iemand van radio 3 aan de lijn, hij wilde wat informatie. Mijn vrouw riep nog door de telefoon: “Ben je niet goed wijs, om zo vroeg te bellen!” Toen ik de telefoon over nam trok ik per ongeluk de stekker uit ...

Geschreven door: | Toegevoegd op: | Categorie:

Op 6 juli aanstaande het nieuwe (langverwachte) album van de Schintaler wordt gereleased. Als voorproefje hierop hadden wij een interview met Frans Senden, toetsenist van de Schintaler. Wij voelden hem aan de tand over zijn muzikale verleden, privé-leven en natuurlijk de nieuwe CD.

Jouw begincarrière in een notendop? In 1994 ben ik gestopt met het conservatorium omdat ik een verzoek kreeg om in Duitsland een solo artiest (Willy Seits) te gaan begeleiden. Seits genoot toen ...

PHP took 0.011 seconds to execute.
Posts Folder: ../posts
Images Folder: ../image-uploads
PHP Version: 7.4.33
Alloy v3.2.0
Category ID: Interview

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.