Image

/ Grafische vormgeving
/ 3D / Opnamestudio

Grafische vormgeving / Muziek opnames

Een nieuw logo of een restyle? Hubert Schunken in Landgraaf is specialist in het realiseren van huisstijlen en logo ontwerp. Voor grote bedrijven voor zzp’ers.

Opname studio, arrangementen, mixen, mastering, reclame, jingles, of het restaureren van oude opnames zoals vinyl is onze specialiteit.

Image
Hubert

3D
Grafischevormgeving
Opnamestudio

Schunken creatief en anders

Image
Voorbeelden

Video
Webdesign
muziek arrangementen

Schunken creatief en anders

Welkom op schunken.nl

Bij Hubert Schunken, Nightshift Production is een one stop alles in huis full service betreffende muziek, internet video en CD producties.

Hubert Schunken's Nightshift Production is uw one-stop-shop voor al uw muziek-, internetvideo- en cd-productiebehoeften. Vanaf het moment dat je onze studio binnenstapt, maken we samen met jou een duidelijk plan. We begrijpen dat muziek de basis is, maar in de snelle wereld van vandaag is het essentieel om verder te denken dan muziek. Dit is waar wij in beeld komen, met expertise in videoclips, TikTok en Facebook.

We richten ons niet alleen op het arrangeren en opnemen van uw muziek in onze studio; we begrijpen dat wat er daarna gebeurt net zo belangrijk is. Daarom bieden we diensten aan die verder gaan dan muziekproductie, waaronder het maken van videoclips en het promoten van uw werk. Bij Schunken zijn we er trots op een one-stop-shop te zijn voor al uw media-uitingen.

Als je geïnteresseerd bent om je muziek of media naar een hoger niveau te tillen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Schunken zijn we gepassioneerd om uw visie tot leven te brengen.

Stacks Image 897

Stacks Image 891

Animatie

Wat houd mij bezig

Verbonge Hatz

We schrijven 18 december 2020, die dag werd de eerste demo ingezongen van een lied wat Verbonge Hatz zou worden. In September kwam er een oproep vanuit de stuurgroep, met de vraag om met een liedje te komen. Mijn partner in het schrijven van teksten had deze dezelfde avond nog paraat. Op dat moment werden de eerste pijlers gezet voor dit gezamenlijk lied, gemaakt door mensen uit Landgraaf, als steun in de rug voor de komende Vastelaovend. Iedereen die ik belde of een bericht heb gestuurd wilde direct mee doen. Hardy Mertens werd gebeld voor een trompet en trombone arrangement. Gezien de huidige omstandigheden en het korte tijdsbestek, was het helaas niet mogelijk om alle zangers en muzikanten die Landgraaf rijk is, uit te nodigen en toe te voegen aan dit mooie project. Dat zou helemaal fantastisch zijn geweest! Ondanks alles wensen we iedereen een fijne Vastelaovend. Stichting Stuurgroep Presenteert: 111 Spore Landgraaf

 • Marielle Vaessen
 • Sem van Horssen
 • Dennis Martens
 • Hennie Darding (Sjtadsprins)
 • Jos Wetzels (Zuldervrung)
 • Ronald Pijls
 • Eva Pascale
 • Caroline Bosch
 • Jolijn Smeets
 • 45elf
 • Hubert Schunken
 • Erik Stevens
 • Nic Heuvelmans
 • Marcel & Raymond Kortis (Duo Kortiszonen)
 • John Borjans
 • Anja Geraets
 • Bianca Zweiphennig
 • Paul van Loo
 • Peer Heiligers
 • Kyra van den Boogaard
 • Roger Pierik
 • RonnyRon
 • May Quaedflieg
 • Bert Dirks
 • Egon van der Meulen
 • Patrice Meens
 • Franco Peters
 • Jessica Willigenburg
 • Raymond Vlecken

Geniet ervan en tot binnenkort. Bianca & Hubert

Informatie over mijn werk neem contact met mij op
Bel 0620436878 of mail naar info@schunken.nl

Image

Logo en huisstijl

Jouw bedrijf is meer dan een logo of een website. Met een overtuigende, goed vormgegeven huisstijl, laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

3D Animatie

Hubert Schunken biedt al jarenlang een breed scala aan diensten aan, waaronder vormgeving. Naast het ontwerpen van posters, banners en websites heeft Schunken zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in 3D-vormgeving. Deze technologie heeft de manier waarop bedrijven en organisaties zich presenteren volledig veranderd en is daarom een belangrijk onderdeel geworden van ons dienstenpakket.

Met behulp van 3D-vormgeving kan Schunken op indrukwekkende wijze een verscheidenheid aan objecten ontwerpen en visualiseren, zoals producten, gebouwen, interieurs en landschappen. Door deze objecten in een virtuele omgeving te plaatsen, kunnen ze op een realistische manier worden getoond aan potentiële klanten, waardoor deze een duidelijk beeld krijgen van hoe iets eruit zal zien voordat het daadwerkelijk wordt geproduceerd of gebouwd.

Daarnaast kan 3D-vormgeving ook worden gebruikt voor animaties en visualisaties. Zo kan bijvoorbeeld een geanimeerde video worden gemaakt om een nieuw product of concept te presenteren aan het publiek. Deze video's zijn niet alleen boeiend en aantrekkelijk, maar ook informatief en overtuigend.

Image

Grafische Vormgeving

Online en offline alle uitingen zijn belangrijk. Dus of het nu gaat om een goed logo, je website, je nieuwsbrief, advertenties, het inrichten van je social media, de signing van je pand of het verzorgen van je drukwerk, Hubert Schunken regelt het!

Kortom, met zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vormgeving en 3D-technologie is Hubert Schunken in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar visueel aantrekkelijke en effectieve manieren om zichzelf te presenteren.

Image

Voorbeelden

Vastelaovend-Sjlinger-Mix

Het is inmiddels een jaarlijks hoogtepunt in de vastelaovesprogrammering op L1. Je zou bekans kunnen spreken van ‘verplichte kost’ voor de echte carnavalsmuziekliefhebber: de Vastelaovend-Sjlinger-Mix

400 Liedjes

In de afgelopen veertien edities van de Vastelaovend Sjlinger Mix hebben meer dan 400 liedjes de revue gepasseerd. Dit jaar hebben we wederom meer dan 30 schlagers op originele wijze aan elkaar gemixt en verbonden. Naast het bekende materiaal van De John Tana, Kelly Van De Lump en Erwin, hebben we ook dit jaar weer ruimte gemaakt voor het minder bekende Limburgse repertoire van artiesten zoals Martino's, Joep Rademakers en Bart Janssen & Kristel Roulaux. Het was altijd al ons bewuste doel om een mooie mix te creëren tussen bekende en minder bekende liedjes, oud en nieuw materiaal.

Image

Traditioneel en uptempo

Traditioneel en uptempo. Het zit er allemaal onverwacht afwisselend in. En probeer dat maar eens op een leuke wijze aan elkaar te breien.”, zegt Hubert. “Zo bevat de Vastelaovend-Sjlinger-Mix dus voor elk wat wils. Zeker toen ik een aantal jaren geleden luisteraars opriep om vooraf hun voorkeurliedjes door te sturen. Sindsdien krijg ik uit alle Limburgse hoeken en gaten originele, vaak minder bekende aanvullingen. Natuurlijk kan ik in één mix niet alles gebruiken. Maar het enthousiasme van mensen om mee te helpen inspireert mij wel enorm.”, bevestigt Hubert.

Image

Vastelaovend Sjlinger Mix 2023

Vastelaovend Sjlinger Mix 2023 Het is inmiddels een lang lopende traditie in Plat-eweg, vlak voor de vastelaovend: de Vastelaovend Sjlinger Mix. DJ-Hubert Schunken mixte ook in 2023 weer 31 liedjes aan elkaar tot één lange vastelaovespolonaise van ruim drie kwartier. Het is de 14de editie van de mix die vastelaovesvierder pur sang en ex-stadsprins Hubert Schunken de wereld inslingert.

In de mix hoor je de volgende 31 liedjes:

 1. Dat Is Doch Jee Jezich - Reënboagkloeb Haander
 2. Boursin - John Tana
 3. Jarde-Marsj - Nico Ploum
 4. In Limburg vieert men karnaval (berg op berg aaf) - Joep Rademakers
 5. De Partie Van De Lach - Don Kiesjot En de Buuttereedners
 6. Maak Die Voes - Marleen Mols
 7. Jef Jaas - ’t Dreigestirn va Limburg
 8. Es Adam Gay Waor Gewaes - Ivo Van Der Bijl
 9. Same Is Sjoonder - Chrissy en Monique
 10. Iedewiedewied - Patrick Roger
 11. Paaf Alaaf - Spik & Span
 12. Mit Inne Feste Paaf, Kunt d'r Joep Van D’r Sokkel Aaf - Martino's
 13. Ach Wat Is 't Leve Sjoen (Remix) - Frans Theunisz
 14. Tiroler Rambazamba - Taai Taai
 15. Vastelaovesbuuje - Bart Janssen & Kristel Roulaux
 16. Schrief Dich Det Mer Op Diene Boek - Mark Gruijthuijsen
 17. Erwin Griekse (Erwin Griekse Nach remix) - Erwin
 18. Gaon Nog Neet Nao Hoes 2.0 - Frans theunisz
 19. Daan Kom Iech Mer Aon - John Tana ft Miserabel
 20. Biej d’r Hergott in d'r hiemel - Frans Croonenberg
 21. Sjunste Prins Va Limburg - Jo Smeets
 22. Op De Latte - Party Kryner
 23. Alle Wege Same - Pruuf mar
 24. Âltied Ope - Bjorn & Mieke
 25. Limburg Aan De Mach - Kelly Van De Lump
 26. Ojjem Blieve Hale - Pruuf Mar
 27. Los Van De Groond - Verrekkes Moj
 28. Eine Maeter Beer (Remix) - Big Benny & Nachtvlinders
 29. Kwaak Alaaf - D’r Dustin
 30. Angersom-se Heimwee - Hoondervel
 31. Helde Ván De Kroeg - Heite Soep

Luister hem terug

Image
Meer producties

Meer producties van Hubert Schunken en voorbeelden vind je hier
Meer Vastelaovend Sjlinger Mix vind je hier

Image
Stacks Image 526

Social Media

Muziek en nieuws, altijd op deze pagina

Volume hubert

Parkstad Leedjes Konkoer in de startblokken

|

LANDGRAAF - Een van de bedenkers van de Missverkiezing Parkstad gaat volgend jaar van start met een nieuw regionaal evenement, het 'Parkstad Leedjes Konkoer'. De bedoeling van dit evenement is om carnavalsliedjes uit de Parkstad-gemeentes (ook de gemeente Nuth), te laten strijden om de felbegeerde 'Parkstad Sjlager' en op die manier de beste regionale vasteloavesliedjes bij elkaar te brengen.

Waarom dit konkoer? Ook in de Parkstad-gemeentes leeft carnaval ontzettend. De organisatie wil een frisse kijk geven op zowel de moderne als op het alom bekende vasteloaveswerk. Ieder jaar een nieuwe jury en niet steeds dezelfde mensen die beslissen wat goed is en wat niet. Ook wil men werken met een jury die niet in de zaal aanwezig zal zijn. Dat betekent dus een oordeel over het liedje zelf en niet over het optreden en de show op het podium.

Inschrijvingen De organisatie is op zoek naar deelnemers. In totaal is er plaats voor maarliefst twintig composities. Veel van de kandidaten zullen inmiddels al jaren meedoen aan plaatselijke vasteloavend-leedjeskonkoersen, maar niets is natuurlijk zo leuk dan je te presenteren als de winnaar van de 'parkstadsjlager'. Inschrijven is momenteel via internet mogelijk op de website www.schunken.nl. Daarnaast kunnen deelnemers bellen met het nummer 045 531 12 83.

Initiatiefnemers Het 'Parkstad Leedjes Konkoer' is een idee afkomstige van Hubert Schunken. Met dit konkoer wil hij een bijdrage leveren aan een impuls voor specifieke carnavalsliedjes in de Parkstad-gemeentes.

hier onder vind je het regelement

REGLEMENT

PARKSTAD LEEDJES KONKOER 2003

 1. Het Parkstad leedjes Konkoer is een door Nightshift Productions jaarlijks georganiseerde wedstrijd voor carnavals georiënteerde liedjes, en is alleen mogelijk als u groep uit de parkstad Limburg gemeentes afkomstig is.

 2. Voor deelname komen in aanmerking composities die niet ouder zijn dan 2 jaar en nog niet op een commerciële geluidsdrager zijn uitgebracht, de criteria om mee te doen aan de wedstrijd zijn de volgende:

a. het liedje mag niet ouder zijn dan 2 jaar, b. mag geen samples of melodieën bevatten die uit andere composities zijn, c. moet een vastelaovend karakter hebben, maar vooral verfrissend, d. er zal tijdens de finale live gezongen, worden, e. Het lied zal via een geluidsdrager vertolkt worden, live band is niet mogelijk,

 1. Inzendingen kunnen individueel, dan wel gezamenlijk, als wel door (carnavals) muziekverenigingen plaatsvinden.

 2. De inzending geschiedt door het insturen, en met in achtneming van het reglement:

a. het bij dit reglement behorende volledig ingevulde en opgestuurd via e-mail of post (een liedje per inschrijfformulier) correspondentie is alleen mogelijk via e-mail. b. een opname met zang & muziek(demo)van de compositie op geluidsdrager bijvoorbeeld MP3, DCC, CD-ROM, CD of CASSETTE, andere geluidsdragers zijn niet mogelijk.

 1. Nadere bepalingen.

a. De tekst van het liedje dient via e-mail of via post opgestuurd te worden ook kunt u het notenschrift erbij voegen (maar dit is niet verplicht) ook is het mogelijk om de muziek via e-mail in bestaands vorm MP3 op te sturen, hier voor dient u wel even contact op te nemen via dit telefoon nummer (045-5311283) alvorens het op te sturen.

b. Ook dient u een kleine biografie over de groep te schrijven dit voor eventuele publicatie in een tekstboekje.

c. Er dient ten alle tijden een contact persoon aangesteld te worden, die via e-mail bereikbaar is.

d. U dient de formulieren in blokletters in te vullen.

e. Indien er meer dan 20 inzendingen zijn zal een tussen jury de inzendingen beoordelen.

f. Correcte invulling en verzorging van de gegevens betreft de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Indien niet aan bovenvermelde voorwaarden wordt voldaan, wordt de inzending niet in de behandeling genomen.

g. de orkestband dient een week voor het evenement te worden ingediend dit is alleen mogelijk in de volgende bestaands vorm WAV Cd-rom, audio CD, of DCC,

 1. De inzending, zoals omschreven in artikel 4, dient op gestuurd te worden via e-mail info@schunken.nl of naar het volgende adres: Parkstad leedjes konkoer. Kantstraat 54 Postcode 6374 EJ Landgraaf ,de laatste inschrijf datum is nu nog niet bekent. Maar zal in huis en huis bladen bekent worden gemaakt.

 2. de auteursrechten: a. De componist/auteur behoudt de auteursrechten over het ingezonden liedje. Wel kunnen gegevens omtrent liedjes aan derden beschikbaar worden gesteld door Nightshift productions. b. Hij/zij draagt evenwel door inzending het recht over aan de Nightshift produktions ten einde alle verdere activiteiten te ondernemen, die de Nightshift nodig acht ter promotie van dit liedje.

 3. De componist/auteur stelt de ingezonden materialen ter beschikking aan de Nightshift Productions.

 4. Het staat makers en uitvoerenden vrij om meerdere nummers in te zenden. De jury behoudt zich het recht voor om maatregelen te treffen, die er in resulteren dat er zo gevarieerd mogelijk aanbod van uitvoerders en makers gerealiseerd kan worden.

 5. Het oordeel van het Nightshift productions en van de jury is bindend, hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

 6. Met inzending van het formulier gaan ondergetekenden, mede namens de andere deelnemers van het ingezonden liedje, akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

meer informatie: Nightshift Productions Hubert Schunken of e-mail info@schunken.nl

INSCHRIJFFORMULIER PARKSTAD LEEDJES KONKOER 2003 (uitsluitend in blokletters in te vullen)

Naam liedje:

Plaats waarvoor het liedje uitkomt:

Jaar waarin het liedje geschreven is:

TEKSTDICHTER:

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

Telefoon

COMPONIST:

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

Telefoon

UITVOERENDE(N):

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

Telefoon Handtekening

E-MAIL-ADRES: (e-mail adres is verplicht)

Datum:

Bovenstaande inschrijvers hebben kennis genomen van het Reglement van Deelname PARKSTAD LEEDJES KONKOER 2003 en conformeren zich daaraan. Dit houdt in dat voldaan is aan alle in het reglement beschreven inschrijfvereisten, Indien niet voldaan wordt aan alle vereisten wordt de inzending niet in procedure genomen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.