Image

/ Grafische vormgeving
/ 3D / Opnamestudio

Grafische vormgeving / Muziek opnames

Een nieuw logo of een restyle? Hubert Schunken in Landgraaf is specialist in het realiseren van huisstijlen en logo ontwerp. Voor grote bedrijven voor zzp’ers.

Opname studio, arrangementen, mixen, mastering, reclame, jingles, of het restaureren van oude opnames zoals vinyl is onze specialiteit.

Image
Hubert

3D
Grafischevormgeving
Opnamestudio

Schunken creatief en anders

Image
Voorbeelden

Video
Webdesign
muziek arrangementen

Schunken creatief en anders

Welkom op schunken.nl

Bij Hubert Schunken, Nightshift Production is een one stop alles in huis full service betreffende muziek, internet video en CD producties.

Op moment dat u de eerste stappen zet in onze studio wordt er een duidelijk plan gemaakt. Voorbeeld u muziekopnames, laten we eerlijk zijn muziek is de eerste stap, en dat moet ook altijd zo blijven, maar in de tijd van snelle verandering zul je verder moeten denken dan muziek alleen, denk aan videoclips, TicToc, en Facebook.

Vandaar dat we dan ook zeggen, bij een muziek opname wordt er niet alleen gedacht over het arrangement en opname in onze studio. De stappen daarna zijn misschien nog belangrijker, met alle liefde maken we de muziek voor u, maar daar stopt het niet, ook de videoclip of de promotie ervan.

Bij Schunken shop je dus maar eenmaal voor videoclip of ander media uitingen, interesse neem contact met ons op.

Stacks Image 897

Stacks Image 891

Animatie

Wat houd mij bezig

Verbonge Hatz

We schrijven 18 december 2020, die dag werd de eerste demo ingezongen van een lied wat Verbonge Hatz zou worden. In September kwam er een oproep vanuit de stuurgroep, met de vraag om met een liedje te komen. Mijn partner in het schrijven van teksten had deze dezelfde avond nog paraat. Op dat moment werden de eerste pijlers gezet voor dit gezamenlijk lied, gemaakt door mensen uit Landgraaf, als steun in de rug voor de komende Vastelaovend. Iedereen die ik belde of een bericht heb gestuurd wilde direct mee doen. Hardy Mertens werd gebeld voor een trompet en trombone arrangement. Gezien de huidige omstandigheden en het korte tijdsbestek, was het helaas niet mogelijk om alle zangers en muzikanten die Landgraaf rijk is, uit te nodigen en toe te voegen aan dit mooie project. Dat zou helemaal fantastisch zijn geweest! Ondanks alles wensen we iedereen een fijne Vastelaovend. Stichting Stuurgroep Presenteert: 111 Spore Landgraaf

 • Marielle Vaessen
 • Sem van Horssen
 • Dennis Martens
 • Hennie Darding (Sjtadsprins)
 • Jos Wetzels (Zuldervrung)
 • Ronald Pijls
 • Eva Pascale
 • Caroline Bosch
 • Jolijn Smeets
 • 45elf
 • Hubert Schunken
 • Erik Stevens
 • Nic Heuvelmans
 • Marcel & Raymond Kortis (Duo Kortiszonen)
 • John Borjans
 • Anja Geraets
 • Bianca Zweiphennig
 • Paul van Loo
 • Peer Heiligers
 • Kyra van den Boogaard
 • Roger Pierik
 • RonnyRon
 • May Quaedflieg
 • Bert Dirks
 • Egon van der Meulen
 • Patrice Meens
 • Franco Peters
 • Jessica Willigenburg
 • Raymond Vlecken

Geniet ervan en tot binnenkort. Bianca & Hubert

Informatie over mijn werk neem contact met mij op
Bel 0620436878 of mail naar info@schunken.nl

Image

Logo en huisstijl

Jouw bedrijf is meer dan een logo of een website. Met een overtuigende, goed vormgegeven huisstijl, laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

3D Animatie

Vormgeving vormt al jaren een van de andere diensten van Hubert Schunken. Naast het maken van posters banners en internet pagina’s is 3D de laatste jaren steeds belangrijker geworden.

Image

Grafische Vormgeving

Online en offline alle uitingen zijn belangrijk. Dus of het nu gaat om een goed logo, je website, je nieuwsbrief, advertenties, het inrichten van je social media, de signing van je pand of het verzorgen van je drukwerk, Hubert Schunken regelt het!

Image

Voorbeelden

Vastelaovend-Sjlinger-Mix

Het is inmiddels een jaarlijks hoogtepunt in de vastelaovesprogrammering op L1. Je zou bekans kunnen spreken van ‘verplichte kost’ voor de echte carnavalsmuziekliefhebber: de Vastelaovend-Sjlinger-Mix

260 Liedjes

In de afgelopen tien edities zijn maar liefst 260 liedjes de revue gepasseerd. Ook dit jaar zijn er meer dan 30 schlagers op originele wijze aan elkaar gemixt en verbonden. Naast bekend materiaal van onder andere De Kloomp, Vleddig, Katja Henz, Beppie Kraft, La Bamba en Erwin, is er ook dit jaar weer plaats voor het Limburgs breed minder bekende repertoire van bijvoorbeeld Misj Masj, Abby en d’r Reënboagkloeb Haander. “Dat heb ik altijd bewust gedaan. Een mooie mix van bekende en minder bekende liedjes. Oud- en nieuw materiaal.

Image

Traditioneel en uptempo

Traditioneel en uptempo. Het zit er allemaal onverwacht afwisselend in. En probeer dat maar eens op een leuke wijze aan elkaar te breien.”, zegt Hubert. “Zo bevat de Vastelaovend-Sjlinger-Mix dus voor elk wat wils. Zeker toen ik een aantal jaren geleden luisteraars opriep om vooraf hun voorkeurliedjes door te sturen. Sindsdien krijg ik uit alle Limburgse hoeken en gaten originele, vaak minder bekende aanvullingen. Natuurlijk kan ik in één mix niet alles gebruiken. Maar het enthousiasme van mensen om mee te helpen inspireert mij wel enorm.”, bevestigt Hubert.

Image

Vastelaovend Sjlinger Mix 2021

Voor de twaalfde keer op rij maakte de Landgraafse DJ Hubert Schunken een lange slinger van Vastelaovesliedjes. In dit coronajaar duurt die mix maar liefst 45 minuten. Je hoort ‘m zaterdagmiddag in Plat-eweg.

De onderstaande liedjes zijn verweven in de mix:

 1. Intro: Maurice Horsmans, Mit de Fanfaar van Gen Hei, & Ut Majorette Korps
 2. Mit d'r Kop In De Wolke - Ummer D'r Neaver
 3. Verbonge Hatz - 111 Sjpore Landgraaf
 4. Köpke Pien- Gootgemootj
 5. Hinge Gen Hergod's Vot - Paul & Leo
 6. Sjteut Mich Op - WW Band
 7. Ein Jaor - Laef!
 8. Ode Aan 'T Kefee - Wolter en Moonen
 9. Hou Een Beppie Afstand Bart Storcken (feat. Beppie Kraft)
 10. Ich Ben Mich D'r Eine - Ben Erkens
 11. Operetteketet - De Batsekratzers
 12. Oet Limburg Kump De Meziek - Beppie Kraft
 13. Dich Kins Miech Tralalalala - Beppie Kraft
 14. In De Wolken - De Breurkes
 15. Dit Zien Mien Daag - Gwen
 16. Kom Mit Die Hendjes - Zjèr Bataille
 17. Durf Tse Leave - De Herringbiessere
 18. I Woabich - Hakkezuem
 19. Roetewisser - Fabrizio
 20. Waat Ein Waer - Sjra Puts
 21. Dae'n Hauve Haan - De Geliende
 22. Ut Dreejt Um Vastelaovend- De Bubs
 23. Allersjunste Karneval - Reënboagkloeb Haander
 24. Het Leve Es Lang Noch Net Vorbeij - Domm & Dööl
 25. Jekke Pulle - Clara & Maria
 26. Gaas - DJ Admin, Bink & Big Benny
 27. Mi Se Mamo Radi - Schintaler
 28. Brèk De Nácht - Bjorn & Mieke
 29. In ieëre Hersjteld - D’r Tim
 30. Veer Haole Alles Oet De Kas - Jordy Swillens
 31. Maak 't Laat - Heite Soep
 32. Janse Bagge Band – Sollicitere

Luister hem terug

Image
Meer producties

Meer producties van Hubert Schunken en voorbeelden vind je hier
Meer Vastelaovend Sjlinger Mix vind je hier

Image
Stacks Image 526

Social Media

Muziek en nieuws, altijd op deze pagina

Volume hubert

Parkstad Leedjes Konkoer in de startblokken

|

LANDGRAAF - Een van de bedenkers van de Missverkiezing Parkstad gaat volgend jaar van start met een nieuw regionaal evenement, het 'Parkstad Leedjes Konkoer'. De bedoeling van dit evenement is om carnavalsliedjes uit de Parkstad-gemeentes (ook de gemeente Nuth), te laten strijden om de felbegeerde 'Parkstad Sjlager' en op die manier de beste regionale vasteloavesliedjes bij elkaar te brengen.

Waarom dit konkoer? Ook in de Parkstad-gemeentes leeft carnaval ontzettend. De organisatie wil een frisse kijk geven op zowel de moderne als op het alom bekende vasteloaveswerk. Ieder jaar een nieuwe jury en niet steeds dezelfde mensen die beslissen wat goed is en wat niet. Ook wil men werken met een jury die niet in de zaal aanwezig zal zijn. Dat betekent dus een oordeel over het liedje zelf en niet over het optreden en de show op het podium.

Inschrijvingen De organisatie is op zoek naar deelnemers. In totaal is er plaats voor maarliefst twintig composities. Veel van de kandidaten zullen inmiddels al jaren meedoen aan plaatselijke vasteloavend-leedjeskonkoersen, maar niets is natuurlijk zo leuk dan je te presenteren als de winnaar van de 'parkstadsjlager'. Inschrijven is momenteel via internet mogelijk op de website www.schunken.nl. Daarnaast kunnen deelnemers bellen met het nummer 045 531 12 83.

Initiatiefnemers Het 'Parkstad Leedjes Konkoer' is een idee afkomstige van Hubert Schunken. Met dit konkoer wil hij een bijdrage leveren aan een impuls voor specifieke carnavalsliedjes in de Parkstad-gemeentes.

hier onder vind je het regelement

REGLEMENT

PARKSTAD LEEDJES KONKOER 2003

 1. Het Parkstad leedjes Konkoer is een door Nightshift Productions jaarlijks georganiseerde wedstrijd voor carnavals georiënteerde liedjes, en is alleen mogelijk als u groep uit de parkstad Limburg gemeentes afkomstig is.

 2. Voor deelname komen in aanmerking composities die niet ouder zijn dan 2 jaar en nog niet op een commerciële geluidsdrager zijn uitgebracht, de criteria om mee te doen aan de wedstrijd zijn de volgende:

a. het liedje mag niet ouder zijn dan 2 jaar, b. mag geen samples of melodieën bevatten die uit andere composities zijn, c. moet een vastelaovend karakter hebben, maar vooral verfrissend, d. er zal tijdens de finale live gezongen, worden, e. Het lied zal via een geluidsdrager vertolkt worden, live band is niet mogelijk,

 1. Inzendingen kunnen individueel, dan wel gezamenlijk, als wel door (carnavals) muziekverenigingen plaatsvinden.

 2. De inzending geschiedt door het insturen, en met in achtneming van het reglement:

a. het bij dit reglement behorende volledig ingevulde en opgestuurd via e-mail of post (een liedje per inschrijfformulier) correspondentie is alleen mogelijk via e-mail. b. een opname met zang & muziek(demo)van de compositie op geluidsdrager bijvoorbeeld MP3, DCC, CD-ROM, CD of CASSETTE, andere geluidsdragers zijn niet mogelijk.

 1. Nadere bepalingen.

a. De tekst van het liedje dient via e-mail of via post opgestuurd te worden ook kunt u het notenschrift erbij voegen (maar dit is niet verplicht) ook is het mogelijk om de muziek via e-mail in bestaands vorm MP3 op te sturen, hier voor dient u wel even contact op te nemen via dit telefoon nummer (045-5311283) alvorens het op te sturen.

b. Ook dient u een kleine biografie over de groep te schrijven dit voor eventuele publicatie in een tekstboekje.

c. Er dient ten alle tijden een contact persoon aangesteld te worden, die via e-mail bereikbaar is.

d. U dient de formulieren in blokletters in te vullen.

e. Indien er meer dan 20 inzendingen zijn zal een tussen jury de inzendingen beoordelen.

f. Correcte invulling en verzorging van de gegevens betreft de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Indien niet aan bovenvermelde voorwaarden wordt voldaan, wordt de inzending niet in de behandeling genomen.

g. de orkestband dient een week voor het evenement te worden ingediend dit is alleen mogelijk in de volgende bestaands vorm WAV Cd-rom, audio CD, of DCC,

 1. De inzending, zoals omschreven in artikel 4, dient op gestuurd te worden via e-mail info@schunken.nl of naar het volgende adres: Parkstad leedjes konkoer. Kantstraat 54 Postcode 6374 EJ Landgraaf ,de laatste inschrijf datum is nu nog niet bekent. Maar zal in huis en huis bladen bekent worden gemaakt.

 2. de auteursrechten: a. De componist/auteur behoudt de auteursrechten over het ingezonden liedje. Wel kunnen gegevens omtrent liedjes aan derden beschikbaar worden gesteld door Nightshift productions. b. Hij/zij draagt evenwel door inzending het recht over aan de Nightshift produktions ten einde alle verdere activiteiten te ondernemen, die de Nightshift nodig acht ter promotie van dit liedje.

 3. De componist/auteur stelt de ingezonden materialen ter beschikking aan de Nightshift Productions.

 4. Het staat makers en uitvoerenden vrij om meerdere nummers in te zenden. De jury behoudt zich het recht voor om maatregelen te treffen, die er in resulteren dat er zo gevarieerd mogelijk aanbod van uitvoerders en makers gerealiseerd kan worden.

 5. Het oordeel van het Nightshift productions en van de jury is bindend, hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

 6. Met inzending van het formulier gaan ondergetekenden, mede namens de andere deelnemers van het ingezonden liedje, akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

meer informatie: Nightshift Productions Hubert Schunken of e-mail info@schunken.nl

INSCHRIJFFORMULIER PARKSTAD LEEDJES KONKOER 2003 (uitsluitend in blokletters in te vullen)

Naam liedje:

Plaats waarvoor het liedje uitkomt:

Jaar waarin het liedje geschreven is:

TEKSTDICHTER:

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

Telefoon

COMPONIST:

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

Telefoon

UITVOERENDE(N):

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

Telefoon Handtekening

E-MAIL-ADRES: (e-mail adres is verplicht)

Datum:

Bovenstaande inschrijvers hebben kennis genomen van het Reglement van Deelname PARKSTAD LEEDJES KONKOER 2003 en conformeren zich daaraan. Dit houdt in dat voldaan is aan alle in het reglement beschreven inschrijfvereisten, Indien niet voldaan wordt aan alle vereisten wordt de inzending niet in procedure genomen.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.